| Autor |
Poruka |
FAMAS
Pridružio: 11 Apr 2009
|
 Dom Tehnike Paracin
Danas sam prolazio pored Doma Tehnike u paracinu, kod srednjeskolskog centra, i bas sam se razocarao kad sam video onako zapusteli obekat. nekad je to bio lep, sredje objekat sa dosta sadrzaja. Da li neko ima informaciju, zasto je zatvoren i onako oronuo?
|
| 23.07.10 21:17 |
|
 |
poznavalac
Pridružio: 09 Dec 2007
|
 Re: Dom Tehnike Paracin
FAMAS ::Danas sam prolazio pored Doma Tehnike u paracinu, kod srednjeskolskog centra, i bas sam se razocarao kad sam video onako zapusteli obekat. nekad je to bio lep, sredje objekat sa dosta sadrzaja. Da li neko ima informaciju, zasto je zatvoren i onako oronuo?
Dom tehnike je u vlasništvu udruženja građana koja ga koriste, verovatno nemaju para da ga održavaju.
|
| 23.07.10 21:19 |
|
 |
acinic
Pridružio: 02 Jul 2007
|
 Volonteri (nije sve u prokletim parama)
Treba da se pokaze inicijativa pa ce neke pare da se nadju! Hocu da volontiram! Znaci besplatno da nekako pomognem  Mada nisam bas neki radnik  Kome da se obratim?
_________________ Nescit vox missa reverti - Izgovorena reč ne može se povratiti. Horacije
|
| 25.07.10 23:11 |
 |
 |
poznavalac
|
 Re: Volonteri (nije sve u prokletim parama)
|
| 26.07.10 21:59 |
|
 |
komšiJa
Pridružio: 17 Avg 2009
|
Ajde, pa nam javi, vrlo sam zainteresovan.
|
| 26.07.10 23:17 |
|
 |
acinic
|
poznavalac ::acinic ::Treba da se pokaze inicijativa pa ce neke pare da se nadju! Hocu da volontiram! Znaci besplatno da nekako pomognem Mada nisam bas neki radnik Kome da se obratim? 
Aero klubu, Radio klubu ili narodnoj tehnici. Sve su to udruženja građana koja koriste ovu zgradu.
Nisi mi mnogo pomogao, ipak zahvaljujem! Gde da nadjem te ljude? Valjda to nisu neke tajne organizacije!? Nemam kod koga da se raspitam. Mi ovde u Paracinu se slabo druzimo i komuniciramo  Jel ima neki telefonski broj? Da idem na aerodrom
_________________ Nescit vox missa reverti - Izgovorena reč ne može se povratiti. Horacije
|
| 27.07.10 01:04 |
 |
 |
poznavalac
|
acinic ::poznavalac ::acinic ::Treba da se pokaze inicijativa pa ce neke pare da se nadju! Hocu da volontiram! Znaci besplatno da nekako pomognem Mada nisam bas neki radnik Kome da se obratim? 
Aero klubu, Radio klubu ili narodnoj tehnici. Sve su to udruženja građana koja koriste ovu zgradu.
Nisi mi mnogo pomogao, ipak zahvaljujem! Gde da nadjem te ljude? Valjda to nisu neke tajne organizacije!? Nemam kod koga da se raspitam. Mi ovde u Paracinu se slabo druzimo i komuniciramo Jel ima neki telefonski broj? Da idem na aerodrom 
Pa zašto je tako teško u google-u otkucati npr. "aero klub Paraćin"???
http://www.sportskisavezpn.org/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=49
http://www.paracin.autentik.net/nasa_krila/nasa_krila.php
Padobranstvo - PARAĆIN
Instruktori: Višestruki državni prvaci u padobranstvu
Naumović Ljubiša: 063/757-52-50
Simić Svetlana: 063/825-35-90
035/546-089
Aerodrom (vikendom): 035/518-514
Aero klub: 035/570-326
|
| 27.07.10 11:54 |
|
 |
medjutim
Pridružio: 01 Avg 2006
|
|
| 27.07.10 14:35 |
|
 |
poznavalac
|
medjutim ::@poznavalac:
a može i ovako
http://tinyurl.com/37latpj
Extra.
|
| 27.07.10 19:02 |
|
 |
FAMAS
Pridružio: 11 Apr 2009
|
Ja sam, svojevremeno, ucestvovao na takmicenjima iz tehnickog u osnovnoj skoli, i veoma cesto sam isao tamo. Vole obi da to opet postoji jer je to bilo mesto gde su se okupljali ljudi kojima je tehnika u srcu.
|
| 27.07.10 22:46 |
|
 |
acinic
|
 Organizacija je 50% uspeha
U bre  Ne sme covek nista da pita.  Odmah ga grdite, sto nisi guglao  I ja mnogo sta volim ali nece samo da se uradi! Mora da se radi da bi se imalo  Ma nisu tu cista posla  Ko zna mozda me teraju ovi padobranci da skocim iz aviona bez padobrana
|
| 31.08.10 01:18 |
 |
 |
|
|