Paraćin forum
Registruj seTražiFAQ - Često Postavljana PitanjaLista članovaKorisničke grupePristupi
Odgovori na poruku Strana 1 od 1
Dom Tehnike Paracin
Autor Poruka

Odgovoriti sa citatom
Poruka Dom Tehnike Paracin 
Danas sam prolazio pored Doma Tehnike u paracinu, kod srednjeskolskog centra, i bas sam se razocarao kad sam video onako zapusteli obekat. nekad je to bio lep, sredje objekat sa dosta sadrzaja. Da li neko ima informaciju, zasto je zatvoren i onako oronuo?

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: Dom Tehnike Paracin 
FAMAS ::
Danas sam prolazio pored Doma Tehnike u paracinu, kod srednjeskolskog centra, i bas sam se razocarao kad sam video onako zapusteli obekat. nekad je to bio lep, sredje objekat sa dosta sadrzaja. Da li neko ima informaciju, zasto je zatvoren i onako oronuo?

Dom tehnike je u vlasništvu udruženja građana koja ga koriste, verovatno nemaju para da ga održavaju.

Odgovoriti sa citatom
Poruka Volonteri (nije sve u prokletim parama) 
Treba da se pokaze inicijativa pa ce neke pare da se nadju! Hocu da volontiram! Znaci besplatno da nekako pomognem  Wink Mada nisam bas neki radnik  Laughing Kome da se obratim?  Wink

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: Volonteri (nije sve u prokletim parama) 
acinic ::
Treba da se pokaze inicijativa pa ce neke pare da se nadju! Hocu da volontiram! Znaci besplatno da nekako pomognem  Wink Mada nisam bas neki radnik  Laughing Kome da se obratim?  Wink

Aero klubu, Radio klubu ili narodnoj tehnici. Sve su to udruženja građana koja koriste ovu zgradu.

Odgovoriti sa citatom
Ajde, pa nam javi, vrlo sam zainteresovan.

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Odgovoriti sa citatom
poznavalac ::

Aero klubu, Radio klubu ili narodnoj tehnici. Sve su to udruženja građana koja koriste ovu zgradu.

Nisi mi mnogo pomogao, ipak zahvaljujem! Gde da nadjem te ljude? Valjda to nisu neke tajne organizacije!? Nemam kod koga da se raspitam. Mi ovde u Paracinu se slabo druzimo i komuniciramo  Wink Jel ima neki telefonski broj? Da idem na aerodrom  Laughing

Odgovoriti sa citatom
poznavalac ::

Nisi mi mnogo pomogao, ipak zahvaljujem! Gde da nadjem te ljude? Valjda to nisu neke tajne organizacije!? Nemam kod koga da se raspitam. Mi ovde u Paracinu se slabo druzimo i komuniciramo  Wink Jel ima neki telefonski broj? Da idem na aerodrom  Laughing

Pa zašto je tako teško u google-u otkucati npr. "aero klub Paraćin"???

http://www.sportskisavezpn.org/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=49
http://www.paracin.autentik.net/nasa_krila/nasa_krila.php
Padobranstvo - PARAĆIN

Instruktori: Višestruki državni prvaci u padobranstvu
Naumović Ljubiša: 063/757-52-50
Simić Svetlana: 063/825-35-90
035/546-089
Aerodrom (vikendom): 035/518-514
Aero klub: 035/570-326

Odgovoriti sa citatom
@poznavalac:

a može i ovako

http://tinyurl.com/37latpj

Odgovoriti sa citatom
medjutim ::
@poznavalac:

a može i ovako

http://tinyurl.com/37latpj

Extra.

Odgovoriti sa citatom
Ja sam, svojevremeno, ucestvovao na takmicenjima iz tehnickog u osnovnoj skoli, i veoma cesto sam isao tamo. Vole obi da to opet postoji jer je to bilo mesto gde su se okupljali ljudi kojima je tehnika u srcu.

Odgovoriti sa citatom
Poruka Organizacija je 50% uspeha 
U bre  Laughing Ne sme covek nista da pita.  Wink Odmah ga grdite, sto nisi guglao  Wink I ja mnogo sta volim ali nece samo da se uradi! Mora da se radi da bi se imalo  Wink Ma nisu tu cista posla  Wink Ko zna mozda me teraju ovi padobranci da skocim iz aviona bez padobrana  Laughing

Odgovori na poruku Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu