Paraćin forum
Registruj seTražiFAQ - Često Postavljana PitanjaLista članovaKorisničke grupePristupi
Odgovori na poruku Strana 4 od 4
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4
ADSL u Glavici
Autor Poruka

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: ADSL u Glavici 
Pozdrav komšija Rayker...
Da, znaš za moju konekciju na net, da se ne ponavljam. A ovo pitanje je čisto info radi. Baš me zanima kakvo je interesovanje meštana Glavice. A izgleda da se povremeno "pušta buva" da će nešto biti od toga. Čisto sumnjam, za neki period od sledećih par godina, da budem skroman. Mada bih voleo da to proradi koliko već sutra, jer što više korisnika ima, to je i potreba za održavanjem sve veća. Znači više para u opticaju...
Što se moje konekcije tiče, ja sam zaglavio na 4,5Mb. U poverenju, ovo ti je kao droga, što veću brzinu imaš ti bi da probaš još malo...
A ti Rayker, jel si kući ili na faksu?

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger

Odgovoriti sa citatom
DjukaZo ::
Da, znaš za moju konekciju na net, da se ne ponavljam. A ovo pitanje je čisto info radi. Baš me zanima kakvo je interesovanje meštana Glavice. A izgleda da se povremeno "pušta buva" da će nešto biti od toga. Čisto sumnjam, za neki period od sledećih par godina, da budem skroman. Mada bih voleo da to proradi koliko već sutra, jer što više korisnika ima, to je i potreba za održavanjem sve veća. Znači više para u opticaju...
Što se moje konekcije tiče, ja sam zaglavio na 4,5Mb. U poverenju, ovo ti je kao droga, što veću brzinu imaš ti bi da probaš još malo...

Ja sam na faksu, pa i ja volim da svi imaju net, prvo mogao bih da se cujem sa svima cesce odavde, drugo to je vec normalna stvar svuda zasto i mi da nemamo. Ma veca brzina od 4mbs ti ne treba, sve mozes sa tim da radis... Vecina sajtova ni ne mogu da ti pruze maksimalan download za tu brzinu.

Odgovoriti sa citatom
rayker ::
DjukaZo ::

Ja sam na faksu, pa i ja volim da svi imaju net, prvo mogao bih da se cujem sa svima cesce odavde, drugo to je vec normalna stvar svuda zasto i mi da nemamo. Ma veca brzina od 4mbs ti ne treba, sve mozes sa tim da radis... Vecina sajtova ni ne mogu da ti pruze maksimalan download za tu brzinu.

Ne moze ovo Very Happy

http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=7&t=118947&hilit=ip+televizija

Potrebno je 8mb minimum Razz

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger

Odgovoriti sa citatom
Samo da vidite dokle smo stigli:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger

Odgovoriti sa citatom
Poruka :) 
Za koju cenu? Mozes ti i do 60mb/s da kupis ali za odredjenu cenu Smile

Odgovoriti sa citatom
Poruka ulica uzas 
zna li neko,kakva je situacija sa asfaltiranjem ulice kod Nese Nijanse?A,kanalizacija?

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: ulica uzas 
stracapn ::
zna li neko,kakva je situacija sa asfaltiranjem ulice kod Nese Nijanse?A,kanalizacija?

Malo si promašio temu Smile Postavi pitanje ovde -> http://www.pnforum.net/phpbb2/viewtopic.php?t=2066&start=30
Ili u topicu call centar  Wink

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: ulica uzas 
stracapn ::

Dok ne prodje kanalizacija nema asfalta, a ona je stigla do starog puta tek...

Odgovoriti sa citatom
Poruka sto kukate za adsl 
sto toliko zalite za taj adsl kad imamo mnogo bolji net i sad momentalno nemamo nikakve sanse da napravimo spisak kad su mnogi potpisali ugovor sa exe-net. Ja sam licno napravio spisak od 44 potpisa pre 3 godine, ali oni na taj spisak nikad nisu reagovali. pa sam doveo net. a da imamo adsl ja bih doveo Beo-net koji je mnogo povoljniji od ptt. Pozdrav glavicanima

Prikaži poruke iz poslednjih:
Odgovori na poruku Strana 4 od 4
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu