Paraćin forum
Registruj seTražiFAQ - Često Postavljana PitanjaLista članovaKorisničke grupePristupi
Odgovori na poruku Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Toplica Nedeljković
Autor Poruka

Odgovoriti sa citatom
Poruka Re: Toplica Nedeljković 
Dobro, ja rekoh da je glasina  Wink

U redu je sto kazes za broj stanovnika, ali je steta sto nije iskoriscen geografski polozaj Paracina. PN ima bolji saobracajni polozaj od Kragujevca i Krusevca (da bi se stiglo do njih je potrebno je iskljuciti se sa medjunarodnog puta E-75). Mozda cak ima bolji polozaj i od Jagodine jer svi koji dolaze iz pravca Bora/Zajecara prodju kroz PN pre nego sto odu ka Krusevcu,  Kragujevcu, Jagodini...
I nije mi zao za Metro i Tempo - nisu oni uopste jeftini kao sto se cini: kod njih su jeftine stvari koje su na akciji - ostalo je u nivou proseka.
Steta sto DIS nije ovde, on je sa cenama najpovoljniji. Pratim cene po tim megamarketima (kriza  Sad ) vec mesecima i mislim da ima vise od godinu dana kako se snabdevam iskljucivo u Dis-u tako sto dva puta mesecno kupim robu za ~10000 dinara, ostale potrepstine dnevno u Paracinu...
Jednom sam bio dokon pa sam racunao - za tu robu sto sam kupio za 9500 u Disu, u Maxiju bi mi trebalo oko 11000...

- MENSA #4554
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ broj

Odgovoriti sa citatom
A to što na radnji Paje Pax-a piše DIS, da li to znači da je i to DIS ili nešto drugo?

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Odgovoriti sa citatom
holcim00 ::
A to što na radnji Paje Pax-a piše DIS, da li to znači da je i to DIS ili nešto drugo?

to znači da sa DISom ima strateško partnterstvo u vidu sniženja i nabavlja veču količinu robe od DISa

Nemojte da placate parking u PN- u jer je to kradja gradjana !

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger

Odgovoriti sa citatom
Zeleni zub ::
Dobro, ja rekoh da je glasina  Wink

U redu je sto kazes za broj stanovnika, ali je steta sto nije iskoriscen geografski polozaj Paracina. PN ima bolji saobracajni polozaj od Kragujevca i Krusevca (da bi se stiglo do njih je potrebno je iskljuciti se sa medjunarodnog puta E-75). Mozda cak ima bolji polozaj i od Jagodine jer svi koji dolaze iz pravca Bora/Zajecara prodju kroz PN pre nego sto odu ka Krusevcu,  Kragujevcu, Jagodini...
I nije mi zao za Metro i Tempo - nisu oni uopste jeftini kao sto se cini: kod njih su jeftine stvari koje su na akciji - ostalo je u nivou proseka.
Steta sto DIS nije ovde, on je sa cenama najpovoljniji. Pratim cene po tim megamarketima (kriza  Sad ) vec mesecima i mislim da ima vise od godinu dana kako se snabdevam iskljucivo u Dis-u tako sto dva puta mesecno kupim robu za ~10000 dinara, ostale potrepstine dnevno u Paracinu...
Jednom sam bio dokon pa sam racunao - za tu robu sto sam kupio za 9500 u Disu, u Maxiju bi mi trebalo oko 11000...

metro je definitivno najjeftiniji ja stalno kupujem tamo...

tehnika je definitivno naj naj a i ostalo je extra jeftinije

naravno akcije su zakon Arrow

Nemojte da placate parking u PN- u jer je to kradja gradjana !

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger

Odgovoriti sa citatom
Ove nalepnice DIS na mnogim radnjama po Srbiji znace da te radnje vrse fransizing prodaju robe koje dobijaju od DIS-a.
Cak i DIS s vremena na vreme organizuje nagradne igre za svoje fransizing kupce, pa se na spisku dobitnika nadje naziv radnje i grad iz koga je radnja itd...
Vise na www.disyu.com (platice mi oni za reklamu  Laughing )

PS
Danas mi je stigao Metro katalog, malo neobican jer vazi samo 1 dan !
8. oktobar, cetvrtak, pise Dan neverovatno niskih cena.
Tako da ko je blizu Metroa nek obidje, ima Active patika za 990 din... (to me zanimalo pa video)

- MENSA #4554
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ broj

Odgovoriti sa citatom
Mala ispravka:
U katalogu METRO ponude koji sam dobio zapravo postoje 4 A4 dvolisnice, svaka ima artikle koje vaze za po jedan dan od cetvrtka do nedelje - nije dakle sve u cetvrtak kako sam malopre napisao.

- MENSA #4554

Odgovoriti sa citatom
Apropo lobija i cene kod OMV...
nisam bio lenj i pisao sam mail centrali OMV-a u Austriji. Ovo sam dobio kao odgovor:

=============
Postovani G-dine Milicevic,

zelim da Vam se zahvalim na vasem mailu.

Formiranje cena gasa ne podleze uredbi Vlada Republike Srbije o formiranju cena naftnih derivata.

Sto znaci da se cena gasa formira slobodno na trzistu u zavisnosti od cena konkurencije, u ovom slucaju cene konkurencije odredjenog regiona i da se one prate i menjaju na dnevnom nivou.

Sa zeljom za uspesan i prijatan ostatak dana.
=============

A sad ko pogodite ko je u ovom regionu poveo diktiranje vecom cenom, a oni svesredno podrzali 'akciju'  Very Happy

- MENSA #4554

Odgovoriti sa citatom
Obzirom da je Toplica preminuo, ko je sada "šeik" u našem kraju?

Odgovoriti sa citatom
Dejan Mihajlović ljubimac SP

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Odgovoriti sa citatom
don vito ::

da li se on bas moze nazvati "seikom" ja sam cuo da je u dugovima i kreditima do guse, cak se pricalo da je izdao celu kompaniju da bi otplatio dugove. koliko je sve to tacno ostaje nam da nagadjamo.

Odgovoriti sa citatom
Bate moz se i skolujes do nivoa gde se uchi taktichka dezinformacija?
Treba da si hyper ziveo u devedestim bio blizak tim krugovima da bi znao kako je funkcionisalo sve, specijalno benzin i cement...

Jedan od bivshih direktora bivshihj fabrika imao je nadimak Leukemija... "Gde dodje tu umire fabrika" i njegova chuvena rechenica " Ne izlazim iz cementare ako nisam dobar danas 10000 dm to bi bilo po tekucem kursu oko 5 000 jevra dnevno"

Ili da izrachunamo ovako Jedna cisterna na Bugarskoj granici sa propratnicom za Bosnu i Hercegovinu (koja nije bila pod sankcijama) krece za Paracin ( ne zeleznichka vec sleperska cisterna 25 tona)

1 Cena u Bugarskoj oko 50-70 feninga po litru
2 Ugradnja Bugarskih carinika od kojih su neki vozili i Porshe cena ide do 1 dm
3 Ugradnja nashih carinika (svi znaju vic o rodjendaju carinika) cena ide do 1,2 dm
4 Ugradnja svih ostalih leshinara ukljuchujuci i onog debelog Kertesa pa pratnja organizovana ponekad i naoruzana franko Paracin 1.5 dm
5 cena u Paracinu 3.5 dm za gradjane i ostalu boraniju
6  25 000 litara X 2 dm koliko je to para da napomenem dnevno se prodavalo ovoliko po pumpi ako ne vishe zavisno do sezone
7  Cena bezolovnog za gastarbajtere je ishla i do vrtoglavih 6-7 dm po litru da ne pocrkaju katalizatori dodushe na crno ne zvanichno...

Nagradno Pitanje

1 Kako to da niko iz ministrastva nije zaustavio svercovanje nafte i pohapsio ove utajivache poreza kao i chiste RATNE PROFITERE?

I BTW nisam znao da su ovi iz OMW tako revnosni posto me je jedan njihov sluzbenik pokrao za 55 evra prosle godien jer mi je reko da nije skinuo pare a ja sam proveravao tu karticu tek posle mesec dana cista lopovshtina i od tad kod shiptara ne kupujem gorivo vishe....

Odgovoriti sa citatom
Alco ::
don vito ::

da li se on bas moze nazvati "seikom" ja sam cuo da je u dugovima i kreditima do guse, cak se pricalo da je izdao celu kompaniju da bi otplatio dugove. koliko je sve to tacno ostaje nam da nagadjamo.

Bitnoo je da ima želju.

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Odgovoriti sa citatom
Prekjuce sam prosao Ibarskom magistralom - kod Lazarevca je cena plina na OMV 42.80 . Slikao sam
 Wink

- MENSA #4554

Odgovoriti sa citatom
medjutim je napisao pre nekoliko meseci  Wink
"Tempo i Metro ne postoje ni u jednom gradu u Srbiji priblizne velicine. Dis i nekako, ali druga dva nemaju smisla. "

Evo Cuprija je dobila Tempo...

- MENSA #4554

Odgovoriti sa citatom
Lepo.

Ništa kao konkurencija..

Prikaži poruke iz poslednjih:
Odgovori na poruku Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu